Utan land

‘Cause sooner or later in life, the things you love you lose

Jag hoppas att dagen idag avslutade en ganska lång period med mycket jobb (och mycket resa och skoj också!). Ganska sliten. När jag lämnat veckans arbete till bokföringskarln tog jag helg. Utan dåligt samvete.

Nu har jag vandrat shoppinggatan hem, unnat mig litegrann (trots köpstopp – men jag tjänade ju på det eftersom det var rea..) och handlat. Hela tiden med Florence + the machine och Håkan Hellström. Alltså, världen är så härlig med musik i öronen.

Jag har varit en god flickvän. Jag har ordnat så det finns öl i kylen, pizza i frysen och chips på bänken. Hälsosam helg? Tror inte det! Så om jag är vaken när Mattis kommer hem ska han få världens kram också. Snäll flickvän. (Har dock inte hängt nå tvätt, så du vet love..)

Nu är klockan snart fem. Jag har mat på soffans armstöd, jag har en skål full i popcorn på bordet och jag ska ösa skit-tv från veckan som gått på boxen. Det kallar jag rekreation!

Jag har iofs en förkylning på gång och ett nytt köpstopp också. Inte så relevant.

20120120-164537.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: