Utan land

När förkylningen kommer närmare kryper jag in i medicinskåpet

Jag är inte mycket för att mysdricka. Blir mest trött. Ett glas vin? Jag somnar. Ge mig fyra på en gång! Inte så hälsosamt kanske.

Men när förkylningen närmar sig då kravlar jag mot medicinskåpet här hemma. Konstigt att vi bara har rom hemma.. Vin, ale och rom (samt en gul Bols och Angostura bitter). Man märker inte mycket av de gamla drinkblandar-takterna nu. Det var någon som anmärkte på om vi var öl-nördar på födelsedagskalaset sist, men då hade vi bara tagit det som såg godast ut på Ale-hyllan på bolaget. Skulle de se barskåpet skulle de få se minsann! Tror värdet i alkoholen är det näst dyraste efter nya datorn och telefonerna. Haha (skojade alltså, så farligt är det inte).

Men åtta sorter. Det är rätt ok jobbat. Från vanliga kaptenen, till privata kaptenen och den gamla Zacapan som hängt med från Centralamerika och hem. Jag gav mig själv en jävel från det nyaste tillskottet.

Pyrat.
Nästan pyret.
Go!

Hoppas den är medicin också.

Jävla omständligt att komma fram till poängen för mig jämt.. Beklagar det.

20120120-184541.jpg

20120120-184548.jpg

Men ack så världslig jag är på jorden. Tittar på korrespondenterna om kvinnorna i Kabul. Styrka, smärta och svärta. Det finns glädje i barnens ögon och hopp i att kvinnorna lever vidare – försöker gå framåt, men efter det? Då är man fortfarande i världens farligaste land att vara kvinna i.

Blödig menstant (höhö) ser på barn i svåra förhållanden och bölar. Bra där! Hoppas kärleken kommer hem snart så vi får gissa på vart vi är på väg istället!

En kommentar

Lämna ett svar

%d