Utan land

Den om att vakna till fel morgon

Vafalls! Idag skulle det vara en fantastisk vinterdag med typ +1 och strålande sol. Jag beställde det! Nu snöar det ännu mer och det är svinkallt. Snart blir vi insnöade här i källarn. Det kanske hjälper lite med isoleringen kring fönstren iofs och det är ju bra.

Då får man behålla sin äckliga morgonfrilla och gå in de hårda pjucksen inomhus. Fick dom av familjen, men minns inte vad de heter. Försökte fråga Siri, men hon kan inte mycket hon! När jag skällde på henne fick jag tillbaka “LOL”. Schysst.

Efter myshörna hemma ska vi till optikern med Mattis ögon och sen ska vi leka med Jenn&Niko. Så länge sen vi haft en helg i Oslo så ska bli fantastiskt kul! Sen en klassisk svensk-kväll på Café Sör.

20120121-102042.jpg

20120121-102046.jpg

20120121-102050.jpg

Men FaceTime med storebror är ju kvalitetshäng!

20120121-111608.jpg

En kommentar

  • mamming

    Kärleksbarn,, skorna heter Jodphurs. Stackars er som har snö. Det har vi sluppit iaf. Vilken fantastiskt rolig resa vi hade med KNR. 200 pers i 4 bussar. Vip incheckning, quiz, introtävlingar och andra roliga lekar o bus. Himla kul! Idag har jag träffat min pt. på SATS och det var skitbra. Kommer nog att springa där titt som tätt. Ville inte gå hem :( men ska nog kika förbi där imorgon igen. Ha det så bra. Älskar dig så mycket. Puus och kram!! Kramar till Tias åsså!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: