Utan land

Tonight we are young

I fredags var vi alla unga! Lördagen var kass. Var inte bakis, men galet sjuk. Feber, snörvel och utan matlust. Det fortsätter idag.. Det var inte gott med frukost. Jag vill inte göra något. Jag är rätt bedrövlig.

Att man ska bli en sån krake av att vara sjuk? Hatar’t!! Har fortfarande snor, jävligt tungt huvud och låg känsla. Kul helg. Missade födelsedagskalset och ett helt dygn. Har typ bara sovit. Kul tjej.

Till råga på allt är Mattias på jobbet, jag borde jobba och vi behöver hitta ny lägenhet. Vi var och tittade på en superfin i måndags, men fick mail igår att det inte blir något. Skittjej!

Jag är mitt sämsta när jag inte vill något alls. Så är jag nu. Tänker att vi lika gärna kan bo kvar här, för jag orkar inte ta tag i det. Så tänker jag att vi borde dra på resa NU istället. Så kommer jag på att vi måste åka hem typ direkt då..

Så kommer jag på att jag måste ta mig i kragen och städar lägenhetsskiten, ordentligt. Tar bort fläckar på en jacka, städar trapphuset (tydligen hittar inte städtanten ner i källarn) och river ur alla sängkläder (vi har fyra täcken och nio kuddar i boxen, nödvändigt).

Så tänker jag att det är jävligt osexigt att gnälla. Så kommer febern tillbaka.

Se där! Nu ska jag omfamna mitt elände. Haha.

(Jag VET att det inte är såhär på riktigt, men nu KÄNNS det så)

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: