Utan land

Ung och gråhårig

Mattias började jobba fast på Ringnes idag. Celebration! Det roliga är dock att han fått med sig ett exemplar av alla papper (smart start) och att han själv strukit förslaget han inte tycker passar. Han accepterar inte! Haha.

Fast de fattar väl vad han menar.. Söte Göte Böter.

20120201-211935.jpg

Sedan i måndags har livet för övrigt känts bättre. Jobbade inte över varken måndag eller tisdag (tränade bägge!) och har massa skoj att se fram emot. Har studsat runt på jobbet (Rebecca, sluta hoppa!! Golvet gungar så jag blir kissnödig… Jag kanske borde gå lite mer på träning, asch – gammalt ruckel vi sitter i nu) och smilat dumt och nynnat för mig själv. Kroppen har återhämtat sig, magen är återställd och livsgnistan är tänd.

Och så mycket skoj som händer i stan!! Måste lista för mig själv. När detta är checkat – då är det vår.

– jag får eget kontor i vår när vi flyttar (kanske tråkigt, men fränt en stund)

– dropkick kommer under snowboard-vm (buu för en måndag)

– Stoffe och Håkan kommer och åker kälke en helg

– jag ska på torsdagsöl med stand up imorn (äntligen Mia igen!!)

– det är by:Larm och jag ska pophoppa arslet av mig till svenska björnstammen, försöka se invasionen, deportees och svettas röv till rebecca&fiona, med Tosan!!

– snowboard VM. Alltså, varma kläder och termos med mumma i!

– en veckas semester (typ, bara lite jobb) i Sälen. Som vi ska parhänga!

– en weekend i barcelona med ett sjukt gött jobbgäng (gamla män som trillar omkull, haha)

– och en flytt på det. Om en månad. Vi vet inte helt vart än, men får väl räkna med att det ordnar sig. Ska på en visning imorn på lunchen, så för nu är nog alla ägg i den korgen..

Just ja! En på Mattis jobb är tydligen aslik Van Persie. “Han är också gråhårig..”
Schysst

En kommentar

  • mamming

    Massor med kul på G. Härligt. Amanda tjatar om Oslo nu till helgen. Skidskytte, längdskidor mm. Får se hur det blir. Kollar bussar och tåg imorgon så får vi se hur det blir. Troligtvis blir det inget av. Trött nu. Dåligt med sömn senaste dygnen. Hörs imorgon. Puss och kram. Älskar dig!! P o k till Tias också!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: