Utan land

Jag har ändrat mig angående årets app

Årets app (hittills, per idag) måste vara HeyTell. Som en Walkie Talkie! Eller talande sms. Fantastiskt!

20120202-234228.jpg
Fantastiskt produktiv dag också. Jobb, visning på en lägenhet (som vi måste, måste få! Håll tummen), indropp hos Emmas salong för lyckönskningar och tidsbokning (ska göra min första proff manikyr), jobb igen, till optikern med Mattias, hem och göra lite i ordning för visningen i vår läga imorn, vidare till vin hos Vanessa och sen vidare mot stand up. Det var fullt innan vi kom, så bar-hopping med skratt blev. Högt och lågt. Allvar och grovisar. Som det ska vara!

20120202-234631.jpg

20120202-234637.jpg

Bara en liten arbetsdag kvar till två dagars semester. Gott!

Ps. Jag har börjat med svorska. Inte bara i skrift, men i tal också. Skjut mig!

Lämna ett svar

%d