Utan land

I flyttkaos sker saker man aldrig reflekterat över

Imorse åt jag frukost ur en blomkruka (ja, på riktigt – en såndär halvliten för typ basilika). Det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Överraskande!

Förvånar mig själv med att försöka gå på toa i garderoben, leta efter lampknappar på fel sida väggen och inte ha en aning om vart jag har ett par rena byxor. Nära demens? Känner mig vilse och osynkad. Det försämrar nog mig i allmänhet, men irriterar mig i synnerhet. Men det vore väl konstigt om man efter ett dygn kände sig inflyttad och färdig? Jag vill iaf inte flytta härifrån!

Ska:
– köpa källsorteringsset och börja med världens bästa insats under diskhon
– leta reda på små smarta förvaringslådor till badrummet att samla plåtter i (korgar!)
– kanske hitta nå fräscha klistermärken till det trötta kaklet?

Spännande! Ett hem att göra något med igen. Till helgen ska vi bo in oss!

En kommentar

  • Fiskmåsen

    Kan ni skicka er nya adress till min e-post. Hoppas ni kommer att trivas i er nya legenhet, ha det bra…..

Lämna ett svar

%d