Utan land

Back in time, back in the sun – under a palm tree

Alltså, jag fick ett ryck och var råpepp på att ta tag i att ordna med bilderna från 2011. Särskilt de från resan. Jag vill framkalla, göra album, redigera och minnas. Vi har bilderna på en extern hårddisk som vi använt med PC:n, och då får man tydligen bara läsrättigheter på disken när man kopplar den til Mac:en. KASST! Tappade allt sug.

Men Liverpool kvitterade precis!!

Hade ändå varit fantastiskt att få återuppleva palmer och skit.. Nu blir jag bara irriterad för att jag inte får flytta runt, förbättra och ha skoj med det. Hatar praktiskt strul med teknik. Varför kan det inte bara fungera?ImageImageSÅ. JEFLA. BRUNA.

lyckliga!

tänker att jag ska sitta på en sandbank i solen, med kristallklart vatten, nyfikna fishisar och kärleken snart igen. jag vill fortsätta upptäcka! dra in magen på fler stränder. smaska mer konstig mat. yla med coyotes om natten och guppa på hav.

vi ska öppna gemensamt sparkonto, snart börja vara duktigare med pengar och veta att drömmen blir på riktigt om inte allt för länge. tänk, allt man kan göra.. flyga fritt. landa ibland. fara vidare. kanske stanna vid ett vattenhål och sakta ner på tempot i en dal. vandra uppför en glaciär och gå vilse i rök. jag vill!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: