Dagens kyrka

Så fin dag. Hoppas hela veckan blir såhär! Det hade varit fantastiskt.

Nu har jag shoppat rediga pilotisar och leggings. Nya strumpor. Och en blommig blus. Låt våren komma in!

Promenerade runt hela dagen nästan. Med musik i öronen och sol i ögonen är det himmelrike.

Nu borde jag fortsätta med att styra saker. Har beställt nya kylen till fel datum bland annat. Och måste packa färdigt. Kanske fuska med lite sol och hårtoning. Men mest göra fint i lägan till vi kommer hem igen. Värsta som finns att komma hem till en röra.

20120303-163657.jpg

20120303-163713.jpg

20120303-163719.jpg

20120303-173511.jpg
Haha, lite talande att jag skriver upp ”klippa tånaglarna” på en to do. Så jävla tråkigt.

Fick beröm för mina nagelband på manikyren btw.. Bra pepp för själen. Vad är jag nöjd med på mig själv? Om inget annat så kan jag glädjas över nagelbanden iaf. Måste vara mammas pet (AJ) när jag var liten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.