Dalarna,  Utan land

Den om att packa till fjällen, utan bil

Vi var hemma redan nio igår för att mattis ska jobba idag. Bra! Jag var nära att stanna på pölsefesten som blev (jag var sugarmama med sex killar runt bordet), men tog mitt sunda förnuft till fånga.

Imorn åker vi bussen till trysil där sällskapet hämtar oss till Sälen. Har rätt mycket att ordna innan det, så tur att man vaknar vid halv sju.

Problemet är att jag har börjat packa. Eller, nej. Problemet är att jag bara börjat packa, men har ingen plats kvar. Har lagt ner termobyxor, halsduk, mössa, vantar och goggles och fått nästan fullt i väskan. Hur ska man göra detta? Resa i full utstyrsel?

2 kommentarer

  • Fiskmåsen

    Ha så trevligt i Sälen, jag skickar med lite Kapten Morgan så ni har något att värma er med….Jag skulle ha varit med så ni får lite motstånd i M.I.G. Ha det bra……

  • mamming

    Hej. Tur att jag inte bokat Oslobiljetter till tjejerna. Båda är sjuka med feber, halsont och en hosta som inte går av för hackor. Hoppas ni får sånt här väder hela veckan. Tipsar om att leta på en go grop någonstans och lägga näsan i vädret. Garanterat fin solbränna och inga benbrott. Ha det sååå bra. Puss och kram!!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: