Utan land

Skulden är inte min – det är viktigt!

Jag skulle kunna mala på om hur mycket jag vill resa, leva för dagen, vara snäll. Hur mycket jag vill påverka, invända, motsätta. Men nu orkar jag bara konstatera att jag inte gjort någon insats för världen idag heller. Vad egoistisk jag är!

Vill så himla mycket skicka så jävla mycket uppskattning åt Mads och hennes brudar som startat Skulden är inte min och sätter så många bra ord som jag själv behöver i vardagen, för tankarna och framöver. Det är viktigt! Och jag blir sjukt stolt över att dom finns, när man själv kanske inte kommit riktigt dit att sätta någonting till verket på det viset.

Läs läs läs!
http://skulden.wordpress.com/

Eftersom jag som sagt inte kommer längre i min livsgärning idag tänker jag bara dricka te och läsa. Patti, för att hon är en förebild!

Men, för att smeka vidare på oväsentligheter så får vi nya kylskåpet imorgon. Äntligen!! Är trött på att tina grädden och kyla saker i vasken. Tur man har varmt och kallt vatten. Över natten får äggen och crème fraîchen (tack för det proffsiga autocorrect) vila i en kastrull kallt.

För övrigt var det inte så tokigt att vara tillbaka på jobbet. De är söta!

20120312-185045.jpg

20120312-185050.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: