Utan land

En hälsning från en tisdag till en måndag

Visst måste det vara något med att alla endorfiner tar slut när man varit på fyllan en tvådagars? Usch vad man är hoppalös på måndagar då. Särskilt när man är förvirrad, utan mat i kylskåpet och otränad. Ingen pepp dag igår inte..

Annat ljud i luckan idag! Styrt tråkiga saker på jobbet, tränat för första gången på över två veckor och lagat ordentlig mat. Bra! Såhär ska det vara! Framöver står det kycklingbiffar med chili, ingefära och vitlök på matschemat ett bra tag. Till det, Tom Kah kokade grönsaker och vitkålssallad. Åååå så mums! Gött att inte bara äta ägg eller macka. Nu har vi ju kylskåp igen! En harrytur till Sverige för mat och familjeklapp måste bli snart.

Ps. Ja, jag vet att det inte sker några storverk här nu. Men tänk, så länge jag är personlig och inte privat här kommer nog mitt 80-åriga jag älska att läsa. Hej tant!

20120320-201634.jpg

20120320-201641.jpg

Annars älskar jag att Suarez fortsätter köra tummen upp på alla bilder. Nästan så man kan börja kalla honom Benjamin. I söndags fick han fem toasts av mig!

20120320-201748.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: