Utan land

En helt annan fredag

Förra fredagen vid den här tiden (kvart i sex) hade jag ätit en flottig hamburgare och klämt tre öl på Ryes. Gött! MEN jag lovade mig själv något annat då, som jag håller nu! Skrivandes, kraxandes och samtidigt krälandes hem från Elixia har jag faktiskt tangerat mitt bästa på milen. På en veckas träning! Då har man lite i grunden ändå. Bra! Erkänner iofs vackert att det ingick snabba stopp, men så små att jag inte bryr mig.

Enda anledningen till att jag rör på mig nu är för att jag dör av hunger och maten är hemma. Annars hade jag lagt mer ner i parken, i solen och inte ångrat en sekund att jag inte tog en öl i solen och tittade på lekande hundar och vårfina folks.

Något jag ångrar är att jag inte frågade en tjej i omklädningsrummet om vart hon köpt sin blus. Det är ju en komplimang!! Först var jag genomsvettig och inte pratbar. Sen tog jag sats, då blev hon typ naken. Usch, tänkte att det blev pinsamt. Kunde ju ha väntat en stund! Hoppas Google vet..

Min blöta blus bjuder jag på!! Tom tuttrycket lyser igenom. Och en fulbild. För även om jag inte är mitt snyggaste jag är jag görsnabb!!

20120323-175444.jpg

20120323-175452.jpg

Iaf en fin promenad hem också

20120323-175524.jpg
Särskilt med de här snabba skorna och årets första bara ben (håriga)

20120323-175654.jpg

Lämna ett svar

%d