Polen,  Utan land

Det där sneda, osäkra leendet du har när du kommer ut från en offentlig toalett och det är kö bakom dig

Precis det mötte jag efter en tiominuterskö på gardemoen. Väldigt mycket folk som ska resa idag. Jag med! Har köpt tuggummi och raspberry mojito (färdig, på dunk, med risk för att vara asäcklig) och en svindyr baguette till lunch.

Flygplatser är härliga organismer. I Norge är det organismer som till 95% rullar med svensk arbetskraft. Människor som är på väg är så kul att titta på. Dysfunktionella familjer med rödsvettiga ansikten och packning överallt. Små män med stora egon. Små barn med stora väskor. Tanter, som jag tänker ska på knullaresa. Fjortisar. Vagabonder. Damer med klack i pennkjolar. Och så jag. En törstande tjej i blus och joggingskor som vill spendera livet på väg. On the go, för att vara lite international. Usch vad jag saknar spänningen i att möta en ny destination! Men snart ska vi promenada sönder Gdansk. Pommern, here we go!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: