Utan land

Hej och tack för kaffet, jag är glad för att vara här

Älskar verkligen att åka, men hatar farväl.

Kom hem från träningen och behövde laga mat, snabbt. Ungefär lika snabbt som jag numera duschar efter att jag förstod att varmvattnet också går på elräkningen. Scannade av och hittade kasslern som Jenn&Niko så flott lämnade av sig här innan flytten. Så nu tänker jag på er! Och att ni borde ångra er och flytta hit igen (även om vi förstår allt med att längta efter Sverige).

Kasslerns övriga konsekvenser är att jag saknar familjen sjukt mycket mer (typ topprätten hemma i barndomen). Att kombinationen kött, frukt (ananas), nötter, chili och grädde kan komma åt en så!

Sen en annan konsekvens är att jag förbrukat min köttkvot för typ en månad framöver. Kassler.. Mm. (Hur FAN kan det vara typ godaste?)

Har gått med på en utmaning på gymmet också. Man ska träna 25/90 dagar fram till sista juni. Nu får vi se om jag är så duktigt som jag tror..

20120410-184016.jpg

3 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: