Den om att vara en jävla drop-out

Klockan typ tre insåg jag att jag fått kvartalsresultatet i retur, med något tok i. Där försvann kaffet som så väl var inplanterat sen typ tolv timmar i alla fall. Det är verkligen inte meningen att man ska få till dejter med vissa. Jag är ledsen för att detta slags jobb gör att man till tider verkligen säger nej till saker plötsligt. Gillar samtidigt att man aldrig vet vad som händer, såklart. Det behöver min rastlöshet. Men inte just idag! Det BLIR en ny gång.

20120412-165756.jpg

En kommentar

  1. Hun på Post-iten

    Den kan jo faktisk bare få henge der for nå blir det pils istedet. For å være ærlig liker jeg pils bedre enn kaffe, men det visste du kanskje allerede. Lykke til med økonomi-ting som jeg ikke kan noe om, det årner seg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.