Utan land

Seglingsrunk och träningsvärk

Trist utan mig va? Tycker jag med! Inte så rolig tjej som tycker att hon själv är rolig tjej.

Vi har haft Rikard här i två dagar. Vi har planerat Atlanten-segling, karibiska paradisdagar och youtubat fraktfartyg i storm (och intalat oss att det aldrig blir dåligt väder för oss). Nu vill jag bli sjökapteninna! Gå en stroppkurs och ta ett knop-certifikat. Det vore något det! En dag. En dag.

Annars har jag hämtat igen en god del träning i veckan. Blir så jävla trött i benen bara, men ska ta en fyra dagar på rad med imorgon (torsdag) eftersom jag är borta/hemma hela helgen sen. Så undrar jag varför gymmet bjuder på en jävla gräddtårta när de firar jubileum? Äre inte smartare att vara liiite nyttigare? Fast den var fin!

Enda happeningset sedan igår är nog att jag gick rakt in till grannen två våningar under när jag kom hem. Trött i huvudet efter träningen fick jag in i hissen med ett bra poddradioprogram i lurarna. När hissdörren öppnades klev jag ut i korridoren (som är en såndär som löper utmed huset på utsidan) och reagerade på att grannen hade flyttat sina utemöbler… Och bytt namn… Men jag rev ändå upp dörren som jag trodde var vår och tänkte fort ”minns inte att vi köpt garderob till hallen”..

Så många tecken. Så många tillfällen att reflektera och vända om. Men nej då. Pep ett ”förlåt” och pep ännu snabbare upp till rätt våning. Skapligt pinsamt!

Nu ligger Rikard och gör ryggmassage på sig själv och berättar om ett par nya solglasögon han spanar in. ”oh, vad för slags?” frågar jag. Han varar ”moderna”. Haahahahahaa

Ridå
(betyder att jag inte kommer orka se hela fotbollen utan somna inom 10 min)

20120418-221311.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: