Utan land

Wermland forever!

Alltså,

(hur ofta börjar jag en mening med alltså?)

I alla fall..

Alltså, varje gång jag kommer hem öppnas dörren till lägenheten redan när jag löper upp för trappen. Mamming står redan i öppningen när jag kommer upp och sen kommer vi aldrig längre än hallen på en stund. Idag satt vi alla fyra i hallen, på golvet och pratade ikapp. Det måste sett ganska kul ut. Bevisligen spelar det inte så stor roll vart vi är bara vi är tillsammans! (beklagar klysch-varningen)

Systrarna kommer rädda världen när de blir stora (större). De har sådana planer. Drömmar! Och ingenting står i vägen! Världen är här och deras att kasta du ut i, efter utbildningarna. Shit, jag kommer bli omkörd.. (påstår verkligen inte att jag är i något rädda världen projekt nu, men en dag ska jag göra skillnad)

Sedan promenerade vi runt i snöblandat slask, handlade (man köper kyckling, mozarella, bacon och gouda som prio 1) och kom hem. Mysglodde på en film och jag somnade bara snabbt två gånger. Sen råkade jag fisa och förpesta hela jävla lägenheten. Den odören! Måste vara nytt rekord. Hemskt. Varför så rutten? Brukar sällan vara någon att bråka om när jag släpper väder annars (nej, går inte runt och släpper brakisar hela dagarna – jag kan ju rapa numera!).

Hemskaste momentet i Wermland forever:
Per/Ola/Säljarn’/den gamle går fram till den snygga tjejen på tempel och ska ragga
“Öuhum.. Vill du ha skjuts”
….
“Jag har en råfräsch cab, ska’ru inte med och glida lite?”
….
“Jag kan skjutsa dig!”
….?
“Du kan få provköra bilen!!
?!?
“DU KAN FÅ LÅNA BILEN”

Jag hade blivit ytterst lite förvånad om han gått så långt som att ge bort den där satans bilen för ett knull. Alltså, är han inte liite för mycket? Lite för kort, för gammal, för dålig frisyr.. Ja, men en förjävla fin bil siddu! Trist att ha det och två biceps som främsta argument.

Erkänner villigt att jag sett de två första avsnitten. Erkänner också utan omsvep att det roat mig. Jag och Rikard har suttit med varsin skäms-kudde och konstaterat att vi har det rätt gott ändå. Fy fan. Mer av min tid än såhär får inte programmet. Önskar säljarn en god åktur!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: