Utan land

Halvvägs där, på en tredjedel av tiden

Räknade mina små klistermärken på gymmet idag. Man får en för varje akt till genomförandet av 25/90. Det positiva är att jag redan har 11. 11/25 är inte så dumt! Nu borde jag sätta om målet. Nya målet är 25/60. Alltså, jag tar bort en månad för att nå mina 25 pass. Det innebär egentligen “bara” tre gånger i veckan, men tänk att man kan få sån fart av att räkna passen och ha ett mål. Jag säger tom nej till en öl en lill-lördag för att träningskläderna är i väskan. Det dumma är att jag tar helg totalt mellan torsdag/fredag och söndag. Borde väl försöka skaffa en lite bättre rytm, men är det fint väder en lördag – då klarar jag inte att gå in. Eller om det är en kul AW på gång på fredagen. Eller om… Sedan är matlådorna slut och plötsligt är man inte sugen på lax och blomkål längre. Konstigt!

Undantag och ursäkter. Det går bra! Så länge jag håller break even på intag och uttag är det ok. Då får man unna sig. Bonusen är att jag blir starkare och kan springa! Det är det bästa! Att jag kan springa!

(idag smygprövade jag intervaller sista km på hög fart. Jöss, livsfarligt! Men hoppas jag har lite tempo i benen snart också och inte bara seghet att jogga)

20120425-194100.jpg

Lämna ett svar

%d