Utan land

Idag har jag gjort två dåliga saker

Igår hade jag måndag. Första dagen i veckan, livet börjar på nytt igen och sådant. Tog tag lite i saker.

Idag har jag haft tisdag. Fallit tillbaka i en helg som för länge sedan passerat. Äter glass nu (det får man bara på helgen) och gick på stan efter jobbet (shoppingstoppet närmar sig). Två saker jag inte skulle göra i veckan fast att jag fått lön och tränat.

Revansch imorn!

Dagens glada är att jag spenderat eftermiddagen i möte (tänk att någon så ospännande låter viktigt) och från imorgon tar jag ÄNTLIGEN över första delarna av bokföringen från byrån vi använt. Tänk att det redan gått fem månader från starten.. Blir nog bra att komma in i lite ekonomirutiner igen. Hoppas bara inte jag blivit bortskämd av att “bara” koordinera, administrera och kontrollera. Kanske måste ha en kollega som jobbar snart? :)

Lämna ett svar

%d