Utan land

Breiviks blåljus

Det regnade mycket när jag skulle till jobbet så för första gången på länge tog jag lift med bussen. När vi kom till rondellen vid Maridalsveien kom det 4-5 polismotorcyklar och åkte om varandra och spärrade av trafiken från sidogatorna löpande framåt. Förstod direkt att det var transporten av Breivik som skulle förbi. Anstalten ligger bortanför oss och vi delar samma väg ner mot stan. Sedan kom pikébussen, själva transporten och ett litet efterfölje av blåljus.

Snördes ihop i halsen och vattnades i tårkanalerna direkt. Kan verkligen inte förstå hur bara åsynen av han måste inverka på de som drabbats direkt. Vad starka de är. Värdiga. Hoppas verkligen det kommer en ny morgon för dem.

Min dag går vidare, deras börjar snart.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: