Vilken fantastisk kollega jag är!!

Överraskade öl-älskaren med en svensk ale i present idag. Hjälpte till med disken också. Eller, det var kanske igår.

Kom på vad härlig jag måste vara som kollega! Tar med mig dagens tidningar upp varje morgon. Hjälper till med.. en del. Tänkte fort att jag själv skulle vilja ha mig själv som min kollega. Svårt för den som sen blir min första kollega (på min avdelning alltså) att leva upp till.

Sen kom jag på mig själv med att ta sista halstabletten ur burken, fnissa och lämna en lapp efter mig. Tog ju bevisligen till och med bilder på upptåget..

En annan kollega påtalade att den drabbade kollegan nog inte skulle skratta åt det. Dövade mitt dåliga samvete med att lägga dit några äckliga honungspastiller. Då blev han glad!! Haha.

20120427-195654.jpg

20120427-195658.jpg
Annars har vi en klassisk pensionärsfredag. Långt ifrån den typ 12 timmar långa AW:en för någon het sedan. Jag har tränat (har fått hårda vader upptäckte jag idag!! Bara resten kvar), ätit och kollat på svenska dialektmysterier. Mer spännande än att jag glömde mina popcorn på affären blir det inte.. Men imorn! Då! Jävlar! Ska träffa gamla bekantskaper från gamla jobbet. Såg att det sista vi skrev till varandra på fejjan var att jag skulle komma till Oslo om en vecka.. Sen tog det bara åtta månader att få tummen ur. Dåligt! Men bäddat för succé :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.