Bland hipsters och skräp

Att knalla ned efter älven till Lökka en söndag, med sol, är att se alla gräsplattar invaderade av folks med hattar, stolar och engångsgrillar. De går på lina, har rundade solglasögon och nycklarna i ett snöre runt halsen. Och jag gillar’t!

Vi drack kaffe i gräset, promenerade och gick till loppisen i birkelunden. Snacka om att de kan ta ut bra priser på sina saker där! Jag är absolut en av dem som skulle gå på det, om jag prioriterade att få ett fint hem. Är inte riktigt där om dagen.

Idag har jag i alla fall som sagt promenerat (som har varit det närmaste träning på hela veckan) samt att jag ska laga ordentlig mat till hela veckan nu. Duktig tjej. Nu vänder det! Slut på fuskmat, kaka till mellanmål och genvägar en stund. Bra. Först ska bara söndagen ta slut :)

20120520-172729.jpg

20120520-172743.jpg

20120520-172750.jpg

20120520-172755.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.