Utan land

Skall jag förbereda mig för en krasch?

Kan inte bestämma mig för om det är ett bra eller dåligt tecken att det sitter en pilot bredvid mig på planet (haha, planet eller.. Tåget!) och… pluggar. Hen är på kapitlet ”Pre Departure Preperation”, hur ska jag tolka det? I analysen läser jag också in att hen är ca 55-60 år.

Betyder detta att jag ska vara fantastiskt glad för att piloten är pliktuppfyllande och gärna läser in sig på uppdateringar? Att hålla sig ajour, liksom en läkare som följer med på utvecklingen av nya behandlingsmetoder.

Eller, betyder detta att vi har att göra med en halvt dement person som liksom tappat greppet om hur man startar ett plan?

Kan också vara så att det är en traniee som senare i livet valde att byta karriär.

Hur som helst kan jag inte helt slappna av här på flytoget mot Oslo Lufthavn. Lite på grund av detta, lite för att jag drack en öl på lunchen och lite för att jag har två timmar tillgodo för att ta mig från plattformen till gaten. Säkerhetskontrollen får helt enkelt inte vara lamslagen av strejk eller överbelamrad av resenärer.

Håll en tumme

20120607-133208.jpg

Avgångshallen nu, inte kan väl detta ta mer än en timme?

20120607-133600.jpg

Ps. Säkerhetskontrollen tog 10 min. Så nu har jag 1,5 h till avresa. Nu ska jag leka business traveler!

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: