Utan land

Nu avslutar jag mitt tjugofemte jordsnurr

Jag kommer somna innan jag blir 26. Hoppas jag. Men tanke på att jag just betett mig som en femåring med en bautastor godispåse som ingen ställer upp på en hög hylla utom synhåll så kanske det är lite för optimistiskt. Jag är ätit upp tälekens glass, resten av garneringen till muffinsen och ostkrokarna från igår.

Nu känner jag mig lite skamsen. Sockerchock och härdsmälta av choklad i magen. Vilken götte-vecka. Men avslutar den “rätta” sidan av tjugo-någonting med blodsockret i topp!

Kanske ska slå till med ett år utan godis med start imorn? Känns det som en lika bra ide när jag vaknar får det nog bli så. Efter fikat, efterrätten och kvällsmyset..

Men ändå? Ett år utan godsaker (läs: sockersaker), bortsett från högtider, kan väl inte vara döden? Minns att man fick pengar för sånt som barn, men kan ju fira mig själv med ett år eller två utomlands om jag klarar det? :) Vi får se. Ska börja med att sova bort det här ruset..

See you on the other side!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: