Today is my birthday and it’s awesome

Nog för att det är en härlig sak att fylla år, men som med jul – det tappar sitt skimmer någonstans där när man inser att världen fortsätter snurra, vad som än händer. Får man förhållandevis tidigt lära sig att OAVSETT vad, kommer det en helt ny dag imorgon. Som precis som den här har en morgon och en kväll.

Ni kanske tycker det låter trist? Jag tycker det är så fantastiskt härligt att jag funnit ett lugn i det. Att oavsett vad som händer idag är det en ny dag imorgon. Inte för alla. Somliga av oss trillar av pinn. Det är för jävligt, men en del av det här. Ingår i spelreglerna och det enda vi kan göra är att stanna i stunden och ha lite förtröstan.

Jag tycker så mycket om er alla! Och tro inte att jag inte älskar uppvaktning, överraskningar och paket – det är bara det att jag kan inte deppa ihop för att man jobbat 11 h på sin födelsedag, att det regnar och att jag nu är närmare 30 (och blir åksjuk på bussen hem). Jag gör det jag mår bra av. Jag har tränat och nu ska jag hem och äta god mat och sen ska jag läsa och sen ska jag somna.

Kräver inte mer av livet, än.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.