Utan land

Vilken fantastiskt härlig vecka och otroligt tråkigt inlägg

Detta har varit min behagligaste jobbvecka på länge. Har fått undan en del saker som blivit nerprioriterade, några gamla caser är avslutade och har haft möjlighet att inte jobba ut över hela eftermiddagarna. Vilken lyx att gå halv fyra – fyra från jobbet! (alltså när jag ”ska” sluta). Nästan alla dagar.

Detta har gjort mig löjligt glad på jobbet. Har skrattat mycket. Och utfört practical jokes. Bland annat att tejpa för lasern på en kollegas mus. Han faaattade inte alls. Och vi skrattade! Mer sånt! Blir lagomt osocial när jag är överhopad med jobb och har deadlines, så nu är jag fin att ha som kollega! Och imorn ska jag belöna en kollega som gjort något bra med en flaska vin (inte mig själv). Mer sånt också!

Som följd av att ha all denna tid har mitt sociala liv i varit ovanligt levande under mån-tors. Har fikat, shoppat och ätit god middag (med en onsdagspils), fikat igen OCH tränat. OCH varit hemma till åtta-nio. OCH städat.

Nu låter jag detta sjunka in, laddar om och förbereder mig för kvartalsavslutning. Från 1 juli kör jag den här kärran på riktigt! Så på måndag börjar 20 dagar med full rulle. Me like! I det här tempot är det ju snart sommar igen. Me really like!

Bränner i mig att det är festivaler och härlig musik överallt, men njöt på vägen hem ändå.. Solskenspromenad!

20120628-213403.jpg

Kommentera

%d bloggare gillar detta: