Utan land

Med världen för våra fötter

Image

om jag inte minns fel är detta i en bil mellan karlstad och ludvika. vi hade ett nyårsfirande och några få dagar kvar i sverige. sedan drog vi på vad som blev legendariskt och fantastiskt och alldeles alldeles underbart. skulle droppa vilken bal på slottet som helst för det där igen! om nu någon skulle ha missat det..

men visst syns glädjen? lyckan över att veta att man ger sig ut på äventyr och följer en dröm slog mig på käften när jag fick syn på denna. då är det värt att kanske jobba lite mycket, börja planera shoppingstopp och gräva ner spenderarbyxorna. snart är det augusti och tänker att det börjar då.

vi ska skaffa oss en pengasäck och packa oss iväg en gång till. vi kommer följa drömmen igen, men först måste vi trampa lite mer verklighet. det kära vänner ger mig gott humör och frid i hjärtat nu.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: