Utan land

Man kan väl säga att det är fredag på jobbet när man äter cheesecake?

Och särskilt när planen är att man ska äta cheesecake en gång innan lunch, en gång efter lunch och en tredje gång till middagen. Middagen har jag lagat och sen ska vi kliva på en sommarfest.

Inte så genomtänkt att ha sommarfest på jobbet när alla är på semester, men då blir det en Daniel-fest. Tänk att den otrevligaste jag känner och fortfarande gillar ska sluta. Tråkigt! Det blir nog lägre takhöjd en stund efter kan tänkas, men jag hoppas vi andra kliver in och höjer ribban igen.

För visst är det väl härligast när man får släppa lös snacket hela vägen? Man umgås ju ändå en god stor del av den vakna tiden.

Och till er som eventuellt oroar sig lite för mina eventuella övertramp, tänk inte på det. Dom kommer och går. Jag märker dem knappt och skammen, den är inte min.

20120727-111221.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: