– Kids!, utbrast grannen

Och då inte till ungarna som alltid leker på innergården, utan till mig och Mattis. Snacka om att känna sig liten, tills man skrattar och inser att det är ju fint att fångas i ett barnsligt ögonblick.

Min söndag har alltså varit fantastiskt mycket bättre än min bakis-lördag. Har totalt promenerat i minst tre timmar, jobbat, städat undan festen på jobbet, kollat in båtar och drömt om vår båt. Eftersom vi vill ha en så mycket så ska jag inte säga nej om någon ger en till oss. Bara så ni vet.

Tänker lite på det där med att köpa en domän. Beccus är någon wiki-kvinna som skriver om brygder och sånt. Beccus bloggbok tycker jag är för långt. Kan ju knappast ha BB. Vad ska jag göra? Tänka? Uff.

20120729-175923.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.