Utan land

Är det inte dags för min lyckliga stjärna att glimta till?

Vinner jag någon av de tre tävlingarna jag tävlat i nu kommer jag tacka stjärnan innerligt och länge och ordentligt och fantastiskt fint. Tvivla inte på det! Det rycker i festivalnerven och jag vill åka bort!

Men snart åker vi till gbg och innan det kommer Emma med amerikan på snabbvisit. Snyggt att jag då istället för att hänga tvätten och typ betala en räkning ägnat mig åt boken i parken (sol, men svinkallt) och tävlat.

Borde laga mat men nu går jag vilse i “Great Journeys”. Som jag inte vill gå vilse i en öken, men som jag vill rida över mongoliska slätter och äta soppa ur kalvskinnsskålar (vart man nu gör det, om det ens är praktiskt? Man borde väl kanske logiskt sett ta den äldsta segaste ko-rackarn..)

Ja, tillbaka till min vilsenhet..

20120730-201447.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: