Idag luktar min armhåla man

Min bästa deo var helt slut imorse. Visste att jag hade en reserv av halvdålig variant någonstans. Letade i de tusen lådorna i badrummet (som är typ fem, max) och fick sömndrucket syn på den. Tog en rejäl dos i vart veck ock tänkte inte mer på det.

Väl på jobbet känner jag att jag måste ha tagit fel. Tittat på den rätta, men tagit Mattias sin istället. Trött tjej.

20120731-074613.jpg
Ps. Iofs mysigt att kunna snusa sig i armhålan och tro att man gosar. Särskilt när vi är i ett sånt stim där vi ses när jag väcker honom innan jobbet och han väcker mig när han kommer hem från jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.