Rakade jag benen med en bandsåg imorse?

Nog för att min Venus inte direkt är devine längre, men så jävla kass att man måste karva bort stråna är det inte. Ser ut som jag haft förbundna ögon och en lie imorse när jag rakade benen. Eftersom det var fint väder tog jag klänning. Men varför sa ingen att det rann blod längs med hela underbenet? (nu ville autocorrect göra mitt underbenet till ett underverk.. Inte sant)

Kan också konstatera att min första förälskelse med epilatorn lagt sig. Gjorde två gånger, sen upptäckte jag att den också bröt av många strån. Åt fel håll. Så de växt under huden. Det kliar. Kanske ska pröva en gång till och faktiskt skrubba benen efter,som jag fått rekommenderat… Kanske lyssna på någon på en gång någon gång kan vara en ide (kul mening).

20120815-212136.jpg

Ps. Jag tror faktiskt att jag kliade upp denna när vi åt på peoples. Mötte upp Maria och tog en ölfika + mat. För det gör vi bra! Fick skratta gott åt folk i kön till ice cube (maken till dålig samling människor var det längesedan vi fick äran att beskåda på så nära håll så länge och långsamt) och drömma om vad vi skulle göra med;

– 2000:- (använda upp),
– 20 000:- (resa),
– 200 000:- (bjuda familj och vänner på resa, tatuering och något förnuftigt)
– 2 000 000:- (lösa upp lån, egna och/eller familjen, stoppa in i lägenhet, köpa varsin elbil formad som ett äpple och/eller päron)
– 20 000 000:- (go bananas med allt!)

(under förutsättning att det bara kom en och ställde en portfölj med pengar vid sidan av oss helt plötsligt, utan någon anledning)

20120815-212800.jpg

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.