OsLove – en magisk söndag

20120823-173002.jpg

Bland det bästa som finns att få spatsera runt med täleken. Skratta åt synen med kor i kör, söndagsrundan (ja, samma.. Säkert tredje gången på rad) och sol.

Nu? Park. Hemmagjort iste. Körsbärstomater och skrivarambitioner. Ni ska tro att det växer här. Fick en bok om att skriva på resa, och är bokad på en skrivarkurs i Sthlm en helg i vår (grattis på god jul till mig!). Oavsett, att investera i mina två älskade intressen såhär kan aldrig gå galet. Varför inte utveckla mig i något jag redan gör? Resa och skriva. Skriva och resa.

Ingen press alls. Tanken om att inte bara publicera mig själv finns såklart, men första delen på drömmen är att ta mig själv på allvar och ge mig själv tid. Älskar att täleken bara säger ”Gör!” och ”Kör!” och inte komplicerar något. För värre än så är det inte.

Vart jag hamnar får vi se. Men jag har äntligen tagit in på den här vägen, så upptäcka vart den leder är bara bonus. Nu är jag så nöjd med att sondera terrängen och njuta av förälskelsen.

20120819-144053.jpg

20120819-144100.jpg

20120819-144137.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.