Utan land

Hjälp! Jag tränar igen

Första gången på säkert (över..) en månad som jag pallrade mig till Elixia. Har typ inte motionerat alls. Knappt promenerat om det inte lovats en öl i andra änden. Och att starta igen straffar sig. Direkt.

Var duktig och var på löpbandet 45 först. Gick raskt, joggade, råkutade och kastade svettpärlor. Rätt in på något styrkepass där bruden var galen. Sa direkt att jag var ny (älskar att de frågar!) och att knäna är ostabila. Fick mig en genomkörare kan man säga. Klarade knappt att lyfta ena benet för att ta av mig träningsbraxan. Bara darrade. Sa också att jag kommer tillbaka när vi pratade i dörren. Fan. Dags med rutin igen!

Gissar att jag får bända mig ur sängen imornbitti.

Ps. Även om jag svettades tror jag inte att jag svettades så mycket som jag brukar. Kan det variera?

Pps. Använde nästan kaffe som energidryck nu på eftermiddagen innan träning. Är det dumt att ge sig in i koffein-svängen? För tänderna fattar jag, men annars liksom. Kaffe har varit förbehållet lördags-långa frukostar och en och annan fredag på jobbet (där det iofs smakar zink), men verkar bra för att hålla sig igång.

2 kommentarer

  • nördiga tandis

    svar på ps: ja, det kan variera, man svettas nämligen mer ju mer vältränad man är ;) då har kroppen bättre pli på avkylningsmekanismerna, så ge det lite tid (nu har jag inte läst ikapp tills nu så det kanske du redan gjort) så kommer du svettas mer desto mer du tränar!

Lämna ett svar

%d