Utan land

HJÄLP! Följ med till Ecuador

Hej!

Jag behöver hjälp med min form. Inte min fysiska (även om den kan behöva ett tilltag), utan den praktiska. Formen på Äventyren. Det som nu kallas “Utkast från äventyren” har fått lite påbyggnad. Jag har lagt upp resan i Ecuador (men helt utan reseberättelser, bara bilder – text kommer!).

Tanken är att under varje land blir det en beskrivning av resan genom, med länkar till reseberättelser som ska ta oss bättre in på varje faktiskt resmål.

Min fråga är om det är översiktligt? Förstår man upplägget? Är det intuitivt och enkelt att navigera?

Ge mig tips och inspiration! Länka till en sida du gillar, säg till om spontana saker som är bra och dåliga, ge mig en klapp på axeln eller bara strunta i det. Men ack så glad du gör en jänta om du tittar in!

Kolla in uppdateringarna om Ecuador här

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: