Trams

Rafflande gaddar rumlar runt en höbale

Det är höst hörni. Förlåt, men för att förlikas måste jag påpeka det uppenbara. Det är också mörkt, kallare och tiden då man tänder värmeljus och väser “mys då för faaaaan” åt varandra. Typ så var förra veckan. Ett enda långt förlikandes. Jag gnällde och var så. less. på. folk.

Gjorde ändå hyggliga saker, drack öl och sånt. Gjorde nyttiga saker, som att promenera och laga ett hål hos tandläkarn (hur säker ska man vara på att han inte bara fyllde lite och stal 1200 av mig? Men tänker att tänder är bra att ha och att det får kosta vart femte år eller så och att jag inte ska få något mer hål. Två totalt på en tredjedel av min livstid, det får vara bra så).

Det som slutligen tog min ång-hest (det som travar oroligt på stället och bråkar för att man står för still i boxen) var att få organisera garderoben till vinter-status och basta. Så mycket som jag längtar efter badkar nu har jag sällan gjort förut, så jag har helt enkelt en ny rutin: duschar och spa:ar mig på centret efter träning. Om nu en rutin är en gång (söndagar räknas inte).

Ska vi komma överens om att det inte alltid behöver hända storslagna saker? Det är snart jul och då är det i princip vår och på våren, då blomstrar det. Fram tills dess ska jag doppa näsan i en bok och korva in mina frusna fossingar i sockar. Deal!

20120924-221730.jpg
Ps. Det är inte ett dugg viktigt att bry sig om dessa världsliga ting, men jag märker att jag inte helt får ro utan att två gånger om året stapla och sortera alla kläder i skåpen. Så plötsligt ligger inte allt underst samtidigt utan det går att överblicka. Behövs nog en sådan ibland för att kunna ha kaos annars.

Ps2. Jag STRÖK till och med igår. En rostfärgad kavaj blev alldeles vitflammig av allt kalk i rören. Använde nog järnet samtidigt som jag var till tandis sist.. Och då hade vi inte flyttat till Oslo än.

Ps3. 22.22. Min bästa tid! Önskning!

En kommentar

Lämna ett svar

%d