Trams

Vad är kvar efter den här fredagen?

Den här fredagen lämnar mig med några härliga saker. Ett telefonsamtal som genererade två slags valrossar och en önskan om att gå på någon släpp-loss-konstnären-i-dig-kurs som heter “alla kan!”.

Fredagen har också lärt mig att det på måndag är oktober. Då är det nästan jul! Nedförsbacken närmar sig. Då blev jag pepp och tog promenad (med liiite sol!) till centret. Sprang så fort jag orkade i intervaller en stund. Svettades alltså.

Sen var jag i bastun i flera timmar och fortsatte svettas (svetten på löpbandet var mest en ursäkt för att få krypa ner i bastu-grottan i källaren). Har funnit kärleken i isvaken och all härlig belysning. Överallt i duscharna och spa-delen är det dioder i taket som skiftar i färg och skapar liv.

En annan bra sak som jag känt, men inte riktigt fattat är att det som är bra med allmänna duschar är att folk ser ut som folk gör mest. Med rumpan bar är alla lika, och olika. Läste ett fantastiskt inlägg på Genusfotografen om det här med att en sällan exponeras för annat än fixade kroppar (i utomhusmiljö, media etc) och vad det gör med ens självbild. Ska länka till det snarast för det var mer saker där värda att tänka på.

Jag är inte värd att tänka mer idag. Bara dagdrömmer om framtiden, vad som ska hända sen. Hur känner jag i januari? Är det okej att fantisera bort en hel höst?

20120928-203449.jpg

20120928-203459.jpg

20120928-203507.jpg

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: