Utan land

Välkommen å du fantastiska lördagsmorgon

Bästa tiden i livet är nuu och jag vill hålla dig nääära.. År efter år.. (Sjung med Christer Sjögren röst)

Lördagsfrukost i mitt bästa hörn av soffan. Skrattar högt, kolla på båtar och försöker brottas med täleken. Vi har haft en såndär vecka när vi inte setts något och då blir man lite extra kär när man fått sakna lite. Vi planerar drömresor (ge mig dykning utanför Tanzania och trekking i nordöstra Kina) och förundras över världen. Varför kan man inte åka överallt samtidigt?

Jag tänker på om jag ska gå all in på öl ikväll på födelsedagsfest eller gå halvt in med lite viiiin. Känner redan lite galopperade ång-hestar som trampar oroligt i stallet.. Vore så tråkigt att vara trött i ögat imorn, samtidigt som jag har massa goa nya serier att titta på.

Eftersom det redan travas en del här och det väntas fotboll och middag och sällskap innan festen så vet jag nog redan vad som händer..

20120929-092146.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: