Så alpackan är lamans lilla kusin, skulle man kunna säga

Jag har undrat över detta och varit nära svaret, men aldrig fått det så tydligt uppspaltat. Måste jag välja blir det nog lamadjuret, men om pingvin var ett alternativ skulle jag gå för det. Även om det mest praktiska valet väl vore den behändigare alpackan.

20121005-233159.jpg
Jag har inte varit så behändig i veckan. Vi var på kalas och fick superfin tårta förra helgen. Dansade hela natten och så. Sen fick jag en smäll baköver av det. Har tvångstränat och jobbat i veckan. Druckit en del kaffe och så. Inte mycket annat. Men nu har vi ätit go middag, kommit överens om outfits till maskeraden och varit på bio. Och hela helgen är kvar!

Ett tydligt tecken på en inte så varierande vardag är fotoströmmen i telefonen. Tårta och höstlöv. Tar inte så mycket kort på bastu, fika, viktiga rapporter och promenader – men har ändå gjort det. Lovar!

20121005-233518.jpg

20121005-233527.jpgett

20121005-233537.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.