Utan land

Jag har planerat att bli med kreativitet

Idag säger jag nej till öl. Gillar dumt nog att ha alternativet, för att kunna känna att jag väljer. Vilken dum liten jävla känsla är det? Men i alla fall. Jag sa det högt till bästis idag (när jag använder bästis tänker jag alltid på Amy i Big Bang Theory och hur hon kallar Penny för bestie – bästa!) och nu ska jag fan göra det. Jag ska tillrättalägga för att vara lite kreativ. Annars går dagarna åt framför en skärm med jobb, då vill man inte hem till en ny skärm. Helgerna går åt till.. ja, vad helger brukar gå åt till. En tur, en fest, en film och POFF – borta.

Nu ska jag träna. Inte tvång, eller särskilt hårt, utan bara för att det är gött efteråt. Sedan ska jag laga mat, sätta mig i soffan, kanske plockan undan lite kläder från förra helgen, äta sjukt långsamt och vakna till den där omtalade lördagsförmiddagen som jag älskar. Det är det närmaste en känsla av att vara på resa man kommer utan att lämna hemmet. Lördag förmiddag är allt möjligt! Hur kan rörelse vara så viktigt? Oavsett om det är ett hamsterhjul eller inte så är det viktigt att det snurrar.

Jag ska läsa. Göra en övning från travel writing boken, lägga upp den här med bild och ordna. Om jag blir inspirerad, glad och inte ett dugg otålig – då betalar jag en skrivkurs. Så det så!

Ser ni inte det framför er? Rebecca – resande reporter!

Sedan kommer jag ha sällskap av Spotify, men blir rädd av att det är så mycket män i den! Behöver förälska mig i annat än popsnöriska, vita män. Det vore något med en kvoteringsfunktion i spelaren. Varannan damernas!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: