Lördagsförmiddagen började med skratt

Det första jag hörde imorse 05.30 utifrån soffan var:
”Aj häjt majself and aj want to daj”

På en aldrig så bred engelsk värmländska beklagade sig Mattias jobbarkompis och vår nattgäst över de få timmarna sömn och det faktum att de nu skulle till jobbet (samt att de kanske inte helt nyktrat till). Precis som att ha en egen Pölsa hemma.

Jag gned in det faktum att jag var både fräsch och med möjlighet att fortsätta sova. Samtidigt som jag smög upp invirad i täcket och med håret på ända fick jag en kram och ”häj, Jockä hetä ja’. Kul å träffs” redan i hallen. Otvungna, härliga värmlänningar! Det låter verkligen inte som det finns ett uns ont där. Fick ett sms igår kväll om han fick sova här och det är ju såklart. Nattgäster är underskattat!

Jag fick också ett sms om att vi borde byta TV. Tycker jag framlade mina argument på ett konstruktivt och bildligt sätt.

20121103-061930.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.