Vad som helst kan hända när man önskar sig snö på lunchen

Imorse var det frost på busskuren. Det är så fint! På lunchen var det nästan ljummet ute och så himla grått. Kläckte att jag kunde tänka mig snö, och snö blev det!

Då var ju bara frågan vad jag ska önska mig mer? Den här ligger överst. Okej – efter några miljarder, god hälsa åt alla kära, världsfred, att folk kan bete sig och att the USandA röstar fram Obama. Men om något av det här är för svårt att ordna nöjer jag mig med kameran.

Tänk så fint det är med snö! Det glittrar och skimrar och bäddar in världen i ett mjukt täcke.

Snart ska jag bädda ner mig i ett mjukt täcke. Jobbar, tränar lite, äter kvällsmat och sover. Så ser det ut nu. Har försonats med att det är tre månader av detta nu, men hoppas jag kommer ut med ett fantastiskt löpsteg på andra sidan i februari!

20121106-204855.jpg

20121106-204902.jpg

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.