Utan land

The roaring twenties tömde min plånbok

Nästa lördag ska vi på 20-tals fest på Frimis. The roaring twenties ska hyllas och det ska dansas charleston. Det glada 20 har gjort min plånbok mindre glad! Har glömt hur mycket så lite kan kosta. Har köpt klänning, fransar, grejor till håret, pärlor like hell (till hals, öron och håret), väska, handskar och fjädrar.
POFF! så var veckopengen slut.

En sak jag lärt mig nu är att man vänjer sig av mig att koppla lyckokänslor till att köpa nya saker. Det är ju den hela konsumtionen bygger på, den känslan av att man mår så bra när man får handla. Jag har aldrig varit någon storshoppare, men jag har verkligen köpt allt för mycket onödigt. Nu är jag bättre och jag märker riktigt väl skillnad på mitt köpmönster.

Har spenderat fyra timmar med att hitta outfiten, och jag har liksom tom grälat på mig själv under tiden (inte ens jag själv kommer undan mitt låga blodsocker, haha). Tacka vet jag expediter! Idag har jag sagt ja till alla som frågat om jag behöver hjälp. Det jag nu skulle behöva är en kurs i hur jag ska få ordning på håret…

Igår var jag duktig också! Kom hem och lagade mat till två tjejor. Vi drack lite vin och åt typ smårätter. Bröt upp vid elva. Vuxet! Och fantastiskt härligt! Är rädd att middagen med grabbarna idag kanske får en lite annan prägel..

20121110-163049.jpg

20121110-163057.jpg

Kommentera

%d bloggare gillar detta: