Tur att jag övade på 20-talsfrisyren i lördags

Jag har alldeles för mycket hår för en 20-talsfrisyr. Jag har iofs alldeles för mycket hår för de flesta frisyrer. Sedan har jag alldeles för lite tid att öva på att få till vågor och en snitsig knut. Tur att jag tjyvövade i lördags!

Det är ett helvete av hårnålar och spray. Måste försöka få till något så att det ändå ser friskt och fräscht ut. Kanske helt enkelt får gå till frissan och klippa av hälften?

Oavsett är målet att det inte ska se ut som ett halvfärdigt fågelbo nästa gång jag gör det. Får hoppas på att frisyrguden är med mig, för när man väl satt igång är det ingen återvändo. Frisyr är ingenting jag gör om.

20121114-185506.jpg

20121114-185512.jpg

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.