Trams

Gölli’ tjej jag är!

Tänkte dela med mig av att jag varit lite kreativ på jobbet i det sista. Har tagit bilder på alla till hemsidan och lekt fotograf med lånade lampor osv. Hade väl egentligen bara behövt en ordentlig blixt, men det var kul att ha en studio för en dag. Kunde ju inte ta en bild på mig själv, men är ändå jävligt nöjd med hur den bästa blev! Ser ut som tjugosex svåra år – precis som jag är! Gölli’ tjej!

Annars är jag stum av att ha träffat så många kära på så kort tid. Örebro (förlåt alla kära som vi missade! Det fanns verkligen ingen tid..) är verkligen vårt andra hem. Det är så många lösa trådar som knyts samman där och så mycket bra människor att klappa på. Helgen försvann således i klappande, vin, mat, spel promenader och 20-tals fest (och Mattias upplevde en sjuhelsikes depression på söndagståget hem). Hann klappa på familj under pausen i Karlstad och kom hem med så fantastiskt mycket Sverige-längtan.

Veckan är ett töcken av jobb och mörker. Är det någon som vet om det ens blir ljust om dagarna nu? Otroligt. En fantastisk bonus i kanten är att vi får låna Frajdas i Norge en dag varannan vecka. Det är solsken!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: