Vardagen

Pengarna på bordet!

Idag såg vi för första gången “Pengarna på bordet”. Eller, första hela avsnittet ska sägas. Jag är sett klippen från Schulman Show (tror jag det var?) när de hade “pengarna på bordet”-count. Fantastiskt lätt att fastna i! Att håna deltagarna! Att tro att en skulle göra det så fantastiskt mycket bättre själv!

Och eftersom vi tillsammans svarade rätt på allt tog jag utmaningen. Jag har skickat in ett “hej vi vill vara med!” till redaktionen.

Det sjuka är att jag har Den Där Känslan. Ni vet, när kan liksom tror att det inte är sant på förhand och halvt vet att man vinner.

Jag ser oss redan segla iväg i solnedgången över Atlanten i vår Albin Vega, köpt för pengarna på bordet.

Härligt!

MEN,

eftersom jag drog skämt om att Mattias spelade tv-pucken på 1800-talet och skrattade högt när jag läste för han vad jag kommit upp med bådar det väl inte allt för positivt..

Inte så härligt att jag typ redan skäms för att jag var alldeles för “höhö”-ig. Fast vill dom inte ha oss var jag inte menad för detta..

(Men jag TROR verkligen att det här är DET. För drömma ska man! Särskilt när man bara jobbar och har huvudvärk annars. Förutom när man slår rekord i att svira hela nätterna.. Herregud vad det var glögg och klackar i helgen! Kul! Nu måste den här parentesen ta slut snart.. Och jag ska sova)

20121203-221830.jpg
Man skulle skicka med en nytagen bild på sig tillsammans. Detta var vad vi hade, som inte involverade hån eller trams – även om tramset ligger bra nära till hands)

Lämna ett svar

%d