Är vi överens om att idag är dagen alla går hem i blåa skoskydd?

Jag tycker det är skitjobbigt att sätta på de blå plastsockarna på skorna på gymet när det är slask ute. Men jag böjer mig ner, tappar saker medan jag gör det och är allmänt i vägen. Jag gör det för att det är ännu jobbigare att det är blött och äckligt nere vid omklädningsrummen. Alla borde göra det! Det är en sån sak där vad få gör drabbar många (som miljöpartiet skulle sagt det).

Så, när jag kom halvvägs hem i dom här snyggingarna räknar jag med att alla som såg det tänkte ”DUKTIG TJEJ!!” och inte ”din förvirrade toka”.

Jag känner mig som det sistnämnda…

20121205-192604.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.