Vardagen

Att skåla i hemmagjord Resorb

Vi gjorde något som jag förstått nu att andra gör rutinmässigt – välkomna året på det lugnaste av sätt. Det är nog första gången för mig att inte känna draget av att hoppa i klänning och glittra hela natten. Jag hade mysbyxor och drack två glas rött tillsammans med pojkarna. Vi spelade kort, åt mat och kollade på fyrverkerier från franska balkongen.

När man är vid sina sinnens fulla märker man en massa saker. En sak är att det är betydligt fler som välkomnar det nya tidevarvet på lågmälda, mysiga vis än vad jag tidigare tänkt. Att man alltid tänker att det man själv gör är vad alla andra också gör..

En annan sak är att fulla människor avfyrar sina raketer allt för tidigt! Det började ordentligt 10 minuter innan 00.. Snacka om att man är rastlös och bara vill börja då! Haha. Sen är det en annan femma att vår klocka stannat så vi missade skålen..

Skålen bestod av ett vinglas, två glas vatten (varav ett med citron, lyx) och en hemmagjord Resorb. Två sambos som inte önskar bli fulla, en med jour och en med ont i bröstet. Vilken härlig samling krakar!

20130101-105904.jpg

20130101-105917.jpg

20130101-110345.jpg

Funderar på att göra en årskrönika. Sen. Men kan konstatera på förhand att 2012 varit ett mellanår. Ett väntas år. Där något som slagit rot väntar på att få slå ut. Jag har varit fantastiskt ur ett yrkesmässigt perspektiv, men lite svältfödd ur ett upplevelsesperspektiv. Den här korta charterveckan har väckt något som inte ska behöva sova så länge till..

Vi ska ut på ett riktigt äventyr 2013!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: