Utkasten från äventyren växer

Det fortsätter växa under Äventyren. Utkasten blir fler och jag har nog kommit på att slideshows är jävligt fult. Svordomar också. Jag har lagt till Teneriffa, jag har lagt till Norge och jag har uppdaterat lite på Centralamerika. Tänk, när jag är 90 år och kollar in vad för fantastiska saker världen visat mig kommer jag bli så glad.

Ett eget litet kartotek över resor. Den nya tidens fotoalbum.

IMG_6730 copyIMG_6737 copy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.